ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

ΠΟΛΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΕΙΣ - ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΑ...

 


ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ  ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΟΥΜΕ  ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΑΣ. ΟΧΙ  ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟ ΣΕ ΠΛΑΙΣΙΟ ΖΩΗΣ!   ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΥΛΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ  ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΝΑ ΜΗ  ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ  ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ  ΩΣ ΟΝΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ! ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΓΟΙ  ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ  ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥΣ!  ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΕΙΣ - ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΑ...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ. 6199/2015 !

10.0 ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

 10.12. Θα γίνουν υποδομές ώστε ο πληθυσμός να κατανέμεται οικιστικά σε όλη την επιφάνεια σε οικιστικούς οργανωμένους χώρους για να μπορέσει ο άνθρωπος να ζήσει σε περιβάλλον που καλύπτει την ευαισθησία του.

10.13. Σκοπός αυτής της διαδικασίας είναι η δημιουργία πόλεων και κωμοπόλεων ώστε κάθε πολίτης να ζει στο φυσικό περιβάλλον και να είναι σε επαφή με αυτό για να μπορέσει ενεργειακά να καλύψει την αρμονία που χρειάζεται.

10.14. Οι οικιστικές περιοχές, που θα δημιουργηθούν, θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πολιτών με υψηλών προδιαγραφών υποδομές πχ αποχετευτικό, ηλεκτρικό, υδρευτικό κλπ.

10.15. Οι οικίες είναι σχεδιασμένες με προσανατολισμό ώστε να δέχονται όλες τις ακτινοβολίες, που είναι απαραίτητες στον άνθρωπο, με τέτοιο τρόπο ώστε να εναρμονίζονται με το φυσικό περιβάλλον και να το σέβονται. Η κατασκευή τους θα είναι με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ενεργειακά αυτάρκης και θα κατασκευάζονται μόνο από φυσικά υλικά, της μητέρας γης. Όλες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.

10.20. Το σχέδιο της Ελλήνων Πολιτείας είναι οι μεγαλουπόλεις να δώσουν την θέση τους προοδευτικά στις μικρές πόλεις, κωμοπόλεις, που θα κατασκευαστούν, ώστε οι πολίτες να απολαμβάνουν αυτά που παρέχει η φύση της χώρας μας.

10.21. Η Ελλήνων Πολιτεία μέσω των τιμών των ακινήτων (real estate) δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την αποσυμφόρηση των μεγάλων πόλεων.


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΘΩΣ  ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ  ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ...

ΤΙ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ;  ΠΟΙΕΣ ΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΕΣΚΑΙ ΣΑΔΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ     ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ  ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ;

Η' ΙΣΩΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ.

ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΡΙΣΤΗ  ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ!

ΟΜΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!! ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ... ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ;  ΓΙΑ ΠΟΛΥ; ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ; ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ